Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

3 Planeten op een rij 26 juni 2023

planetaire uitlijning

Leestijd: 2 min.

In de nachten rond 26 juni vindt er een kleine planetaire uitlijning plaats, waarbij drie planeten Mercurius, Venus en Mars één lijn vormen aan de nachtelijke hemel. Wanneer planeten vanaf de aarde gezien op één lijn staan, kan ons leven een andere wending krijgen. Op welk gebied van jouw leven deze wending plaatsvindt heeft te maken met de uitwerking van de planeten. Deze uitlijning is een bijzondere gebeurtenis waarbij de uitwerking van deze planeten versterkt voelbaar is en dit dan ook aanvoelen als een emotionele rollercoaster. En kunnen deze planeten veel impact hebben op relaties. Er kunnen explosieve situaties ontstaan en duidelijk kan worden welke (nieuwe) richting jij op wilt gaan.

Invloed van Mercurius

Mercurius, die o.a. betrekking heeft op ons denken en onze communicatie staat in zijn eigen teken Tweelingen. De uitwerking hiervan dat je het in contacten liever luchtig houdt en conflicten uit de weg gaat. Je gaat liever niet de diepte in en zoekt naar gezelligheid, speelsheid en humor. Daarbij kun je wel ervaren, door het aspect met Neptunus, dat iemand niet altijd duidelijk is in zijn communicatie naar jou toe. Het blijft allemaal een beetje vaag en dat kan verwarrend zijn. Terwijl je misschien wilt weten waar je aan toe bent in relatie tot de ander. En dit kan jou boos en gefrustreerd maken. In alle soorten relaties kan dit dan ook betekenen dat er plotseling een einde komt aan het contact. En dat je je er bewust van wordt, dat je je liever wilt verbinden met mensen waarmee je een harmonie voelt, mensen die klaar voor je staan en ook voor je opkomen als je dit nodig hebt. Je er dus bij stil staan of je nog voldoende voeding haalt uit jullie contact. En ook kan je onrustig voelen, snel afgeleid of verveeld zijn en wil je ander werk of verhuizen.

Venus en Mars

De planeet van de liefde Venus en de planeet van daadkracht Mars staan dicht bij elkaar in het teken Leeuw. En ook de Zwarte maan Lilith, het punt in de horoscoop dat onze schaduwkanten aangeeft, staat samen met Venus en Mars. De uitwerking hiervan in deze uitlijning is dat schaduwkanten, zoals dominant gedrag, willen creëren van drama, luiheid en anderen voor je karretje willen spannen van bijv. je liefdespartner/tweelingziel of collega kan nu duidelijker worden. Binnen samenwerkingsverbanden kan dit betekenen dat je zelf de leiding wilt nemen. En dat je erkent wilt worden in al het werk wat je doet. Maar dat er ook conflicten kunnen ontstaan wanneer ego’s botsen op de werkvloer. Je kunt dan ook jezelf willen bewijzen door nieuwe uitdagingen aan te gaan en te laten zien dat je het allemaal kan. Ook kan het zijn dat je besluit om samenwerkingsverbanden te verbreken of dat je voor jezelf begint, om de harmonie terug te brengen in je leven. Het kan nu moeilijker zijn om de lieve vrede te bewaren. Binnen relaties kan het zijn dat de eerder genoemde schaduwkanten voor een disharmonie zorgen tussen jou en je partner/tweelingziel. En kan er veel boosheid loskomen wanneer de één zich niet gezien en gehoord voelt door de ander. Dit kan tot veel spanningen leiden die ervoor zorgen dat je emotioneel en financieel op eigen benen wilt gaan staan. Je kunt dan ook onverwachts besluiten om in jezelf te investeren door een opleiding of cursus te volgen, waarmee je vernieuwende en unieke producten of diensten kunt gaan aanbieden. En met het idee om los te kunnen komen van een situatie of relatie.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email