Klik hier om jouw orakelkaart over de liefde te trekken

logo tekst healingcentrum atlantis

3 Belangrijke gebeurtenissen: Maria Magdalena, Egyptisch Nieuwjaar en de Leeuwenpoort

3 belangrijke gebeurtenissen

Leestijd: 5 min.

Er vinden de komende 2,5 week, drie belangrijke gebeurtenissen plaats, namelijk Maria Magdalena- dag op 22 juli, Egyptisch Nieuwjaar op 26 juli en de Leeuwenpoort op 8 augustus, die verband houden met elkaar en grote veranderingen in gang gaan zetten. Er vinden veel trillingsverhogingen plaats van de energie rond de aarde en ons esoterisch lichaam. Om deze verhoogde energiefrequenties te kunnen integreren geven we op deze dagen online Lichtreizen. Er vinden nl. veel afstemmingen plaats voor een nieuwe toekomstrichting. Ook maken deze energiefrequenties oude emotionele trauma’s uit dit leven en vorige levens los, verruimd ons bewustzijn en helpt ons bij het versterken van onze paranormale en helende gaven. Veel Lichtwezens gaan ons ondersteunen in het helen van oude pijnstukken en met het vinden van onze weg en lotsbestemming. We staan voor het maken een grote shift!

Maria Magdalenadag 22 juli 2023

De eerste dag van deze reeks is Maria Magdalena-dag, waarin we Maria Magdalena herdenken.
Maria magdalena was de tweelingziel en één van de leerlingen van Jezus. Hun zielsmissie was om het Christusbewijstzijn te verspreiden. Het Christusbewijstzijn is het bewustzijn waarbij er geleefd wordt vanuit onvoorwaardelijke liefde, respect, harmonie en eenheid. En waarin we goed zorgen voor de natuur en de mensen en dieren om ons heen. Het Christusbewustzijn ontwikkelt zich vanuit het hart en heeft vanuit daar een invloed op ons denken en handelen.

Maria Magdalena was een vrouw die niet volgens de normen en waarden van die tijd leefde. Zij was een liefdevolle, krachtige, gepassioneerde vrouw, ging haar eigen weg en liet zich niet onderdrukken. En staat o.a. symbool voor “er niet mogen zijn”, “niet erkend worden voor wie je bent”. Dit thema is een thema waar veel (hooggevoelige) mensen zich in kunnen herkennen. Velen van hen voelen zich niet begrepen en hebben zich aangepast aan hetgeen er van hen werd verwacht. En hebben deze thema’s door hun vele levens heen ervaren.

Rond deze dag kan het thema zelfliefde zich weer aandienen en worden we uitgedaagd om meer voor onszelf op te komen. Doordat de planeet van de liefde, schoonheid en harmonie Venus morgen retrograde gaat lopen en haar energie jou meer naar binnen doet keren, kunnen relaties spiegelen of je voldoende eigenwaarde en zelfliefde hebt. Relaties kunnen onder druk komen te staan. Maar ook heeft de planeet van dood en wedergeboorte, Pluto, een invloed. Deze planeet staat recht tegenover de Zon en kan voor een crisis en omwenteling zorgen. Diepliggende angsten kunnen naar boven komen, zoals de angst voor eenzaamheid. Door deze angsten kan je controle wilt hebben over jouw omgeving en bijv. de ander te veel willen claimen. Het kan zijn dat je het moeilijk vindt om je emoties te uiten en heb je de neiging om je terug te trekken. Of heb je de neiging om jezelf teveel weg te cijferen.

De les die je hieruit kunt leren is dat het tijd wordt om te leren je ruimte in te nemen in dit leven, in je kracht te gaan staan, je intuïtie te volgen en te ontdekken waar je passie ligt. Pluto kan jou stimuleren om een transformatie door te maken en jouw spirituele ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. En kan de energie van deze dag voor een verandering zorgen.

Boodschappen van Maria Magdalena

Maria Magdalena wil jou helpen en jou een boodschap geven over jouw spirituele weg, die jij aan het volgen bent. En helpt ze je met alle veranderingen die plaatsvinden in jouw leven. Dit doet ze door het geven van tekens, ingevingen en dromen. En kan je ook rond deze dag sterk haar aanwezigheid voelen en steunt ze jou met haar krachtige liefdevolle energie. Je mag je beseffen dat je alle hulp krijgt, die je nodig hebt en het niet alleen hoeft te doen.

De betekenis van Maria Magdalenadag voor tweelingzielen 

Tevens is dit een speciale dag voor tweelingzielen, omdat Maria Magdalena, samen met haar tweelingziel Jeshua, niet alleen het Christusbewustzijn verspreidde, maar maakte zij ons ook bewust van het bestaan van tweelingzielen, het spiritueel huwelijk en de union tussen tweelingzielen. En willen ze werken aan het versterken van hun zelfliefde, onder invloed van de hogere energiefrequenties en Venus retrograde. Vooral wanneer ze geconfronteerd worden met schuldgevoelens, minderwaardigheidsgevoelens en zich gemakkelijk gekwetst voelen. Zij kunnen meer in hun kracht komen te staan en meer in contact komen met hun creatieve kant om nieuwe plannen te realiseren. Tweelingzielen zijn elkaars spiegels en kunnen ze elkaar confronteren met eventueel egocentrisch gedrag en waardoor ze min of meer gedwongen worden om een trots en/of egocentrische gedrag los te gaan laten.

Egyptisch Nieuwjaar 26 juli 

Niet alleen Maria Magdalena- dag kan veel transformaties in gang zetten en ons helpen om onze spirituele ontwikkeling een boost te geven, het Egyptische Nieuwjaar heeft daar ook invloed op. Daarnaast kan duidelijk worden welke nieuwe richting je in wilt gaan voor het realiseren van jouw zielsmissie. Hiervoor kunnen we nieuwe keuzes maken en kan het Egyptische Nieuwjaar aanvoelen als een nieuwe start.

Leeuwenpoort 8 augustus

Tijdens de Leeuwenpoort kunnen we te maken hebben met veel innerlijke en uiterlijke conflicten. En zorgt dit ervoor dat we zo maar onverwacht belangrijke beslissingen gaan maken en ons leven een nieuwe richting op kan gaan. We kunnen geconfronteerd worden met schaduwkanten, zoals dominant gedrag en egocentrisch gedrag van anderen, daar genoeg van hebben en ongezonde contacten achter ons laten. En kunnen er veel spanningen en onverwachte wendingen ontstaan. Vooral binnen ons liefdesleven kunnen hierdoor relaties onder druk komen te staan of zelfs verbroken worden. We willen meer gelijkwaardigheid in zowel relaties als in samenwerkingsverbanden. Waar eerst misschien nog een tekort aan zelfliefde was, ga je nu meer voor jezelf opkomen en in je kracht komen.

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Deel hier dit artikel met je vrienden
Facebook
WhatsApp
Email

Serie van 3 Lichtreis

Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, geven wij op deze speciale dagen 22 juli, 26 juli en 8 augustus online Lichtreizen, met daarin een geleide meditatie en afstandshealing. Hiermee vormen wij met vele andere Lichtwerkers een veld van licht rondom de aarde, wat het collectief bewustzijn positief kan beïnvloeden.
Je kunt met deze serie van drie meedoen voor een kortingsprijs. Je betaalt dan €47,50 euro i.p.v. €55,50. Maar natuurlijk kan je ook met elke afzonderlijke Lichtreis meedoen.

Lichtreis Maria Magdalena
Op Maria Magdalena-dag, waarop wij Maria Magdalena herdenken, geven wij op 22 juli een online Lichtreis met een geleide meditatie en afstandshealing. Deze Lichtreis is bedoeld om de hogere energiefrequenties, die op deze dag naar de aarde komen, in ons energetisch systeem te integreren. Het thema van deze dag is “zelfliefde”, “er mogen zijn” en “in je kracht komen”. De energie van Maria Magdalena zal sterk voelbaar zijn.

Ook voor tweelingzielen een belangrijke omdat Maria Magdalena de tweelingziel was van Jeshua en deze dag voor hen symbool staat voor onvoorwaardelijke liefde. Tweelingzielen spiegelen elkaar in het hebben van voldoende zelfliefde en eigenwaarde en stimuleren elkaar om een spirituele groei door te maken.

Geleide meditatie
Tijdens de meditatie nemen we je mee op een innerlijke reis naar Jeruzalem, waar je bij de klaagmuur een briefje mag schrijven met daarop jouw wens voor de toekomst. Op weg naar de tempel op de Tempelberg neem je een ritueel bad in de vijver van Siloam. Door je te dompelen in het heldere water word je gereinigd en staat dit ritueel symbool voor wedergeboorte. Wanneer je bij de tempel bent, wacht Maria Magdalena op jou en doet samen met jou een oefening doet waarin je terug gaat naar jouw verleden, om te kijken of jij er vroeger mocht zijn zoals je was, met al je gevoelens en emoties. Na deze oefening ontvang je van Maria Magdalena een healing om blokkades los te maken. En tot slot ontmoet jij jouw tweelingziel, die buiten de tempel op jou wacht.

Healing
Vele Lichtwezens komen ons helpen met de healing, waarin het DNA geactiveerd wordt en de pijnappelklier gestimuleerd wordt en jij voorbereid wordt op de nieuwe fase van je leven. Er wordt ingewerkt op negatieve overtuigingen, angsten, verdriet, schuldgevoelens, frustraties en kan je helpen bij het loslaten van oude situaties. Deze healing kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie energetisch sterk met elkaar verbonden zijn via een gouden koord.

Maria Magdalena gaat ook tweelingzielen helpen om dichter bij elkaar te komen en om met onvoorwaardelijke liefde naar hun situatie te kunnen kijken. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In deze periode kunnen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen. En kunnen er grote doorbraken komen in hun situatie.

We nodigen je van harte uit om met ons deze bijzondere Lichtreis te ervaren.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.